Zgrajenih več kot 100 domačih sončnih elektrarn

Celovita storitev »vse na ključ«, vrhunska kakovost vgrajenih komponent z do 25-letnimi garancijami in subvencija Eko sklada, ki znaša do 20 % priznanih stroškov naložbe, so marsikateri družini olajšale odločitev za izgradnjo sončne elektrarne GEN-I Sonce.

Da gre za ponudbo, ki smo jo v Sloveniji že težko čakali, priča dejstvo, da je svojo domačo sončno elektrarno GEN-I Sonce v nekaj mesecih dobilo že več kot 100 slovenskih gospodinjstev. Sončne elektrarne, ki smo jih zgradili, bodo glede na povprečno osončenost Slovenije lahko proizvedle kar 1,2 milijona kWh čiste energije.

Naložba v domačo sončno elektrarno se tudi izplača, saj so prihranki na računu za plačilo elektrike takojšnji in znašajo približno 75 %, z njimi pa se lahko financira investicija v elektrarno. Na ta način so sončne elektrarne GEN-I Sonce dostopne prav vsem, ki si lastno elektrarno želijo in imajo na svoji strehi izpolnjene tehnične pogoje. Za vse, od individualnega svetovanja, ogleda lokacije, priprave projektne dokumentacije, pridobitve subvencije Eko sklada, do montaže, daljinskega nadzora in vzdrževanja poskrbijo naši strokovnjaki.

Naredite tudi vi prvi korak do energetske brezskrbnosti in izpolnite preprost obrazec za pripravo informativnega izračuna investicije.

Aktualne novice