Za GEN-I bronasto priznanje najboljših inovacij Posavja

Območna gospodarska zbornica Posavje je v ponedeljek že šestnajstič podelila priznanja za najboljše inovacije Posavja za leto 2019. Zbornica inovacijsko dejavnost uvršča med gibala regijskega trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. Na razpis se je letos prijavilo 14 podjetij in več kot 45 inovatorjev.

Družba GEN-I je letos prejela bronasto priznanje za sončno elektrarno za samooskrbo na večstanovanjskem objektu (več o prvi sončni elektrarni na večstanovanjski stavbi si lahko preberete tukaj). To je že druga nagrada za inovacije na področju trajnostnega razvoja, saj je že lani prejela srebrno priznanje za inovativno storitev GEN-I Sonce sončno elektrarno na ključ.

Prejeta priznanja so spodbuda družbi GEN-I, da še naprej svoje aktivnosti usmerja v razvoj storitev za prehod v brezogljično družbo.

Slika 1: Prevzem nagrade na podelitvi na gradu Rajhenburg (z leve: doc. dr. Tomaž Žagar, vodja službe za načrtovanje in nadzor pri GEN d.o.o., Polona Osovnikar, višji analitik za razvoj storitev in produktov pri GEN-I d.o.o. in predsednik upravnega odbora GZS Posavske gospodarske zbornice, Krško in član uprave GEN-I, d.o.o. Danijel Levičar)

Slika 2: Štirinajst nagrajencev za najboljše inovacije v Posavju za leto 2019

Aktualne novice