Poceni elektrika še na hrvaški trg

GEN-I znova postavlja pomembne mejnike, tokrat izven Slovenije.  Z  blagovno znamko Jeftina struja družba vstopa tudi na hrvaški trg električne energije gospodinjskim in manjšim poslovnim odjemalcem, ki jim v skladu s svojim poslanstvom o pravičnih in poštenih cenah za potrošnike, ponuja za 10 % nižje cene od ostalih ponudnikov. Kot prvi dobavitelj na Hrvaškem daje tudi zavezo, da bo ta cena omejena navzgor do konca leta 2015, poleg tega pa lahko vsi novi odjemalci pričakujejo še dobrodošlico v obliki prvega meseca brezplačne elektrike, ob pogoju, da je pogodba z GEN-I Zagreb podpisana najkasneje do 31. julija 2013. Že v tem trenutku pa je jasno, da lahko novi odjemalci z brezplačnim in enostavnim prehodom h GEN-I do konca leta 2013 prihranijo tudi do 30 odstotkov.

GEN-I pričakuje, da se bo hrvaški trg na najugodnejšo ponujeno ceno električne energije odzval podobno kot slovenski leta 2009. Družba načrtuje, da bi do konca leta 2013 tako na Hrvaškem pridobila 20.000 odjemalcev, 50.000 še v letu 2014, do konca 2016 pa je cilj imeti 17-odstotni tržni delež na hrvaškem trgu električne energije.

GEN-I na podlagi dosedanjih povpraševanj verjame, da bo možnost izbire najugodnejšega ponudnika dobrodošla tudi za slovenske državljane, ki so lastniki nepremičnin na Hrvaškem. Če so stranke GEN-I tudi že doma, bo tako prihranek pri stroških za elektriko kar dvojen.

Dodatne informacije: klicni center na Hrvaškem 0800 2558 oziroma spletna stran www.jeftinastruja.hr ali pa klicni center v Sloveniji 080 1558 oziroma spletna stran.

Aktualne novice