GEN-I zaupa že več kot 150.000 odjemalcev

Družba GEN-I, ki je največji dobavitelj električne energije in drugi največji dobavitelj zemeljskega plina v Sloveniji, je v tem mesecu dosegla nov mejnik, saj oskrbuje že več kot 150.000 odjemalcev električne energije in zemeljskega plina.

Zgodba o uspehu se je začela leta 2009, ko je GEN-I z znatno nižjimi cenami na slovenskem maloprodajnem trgu električne energije povzročil pravo revolucijo. Že v prvem letu se je za Poceni elektriko odločilo 8.000 odjemalcev, do konca leta 2012, ko se ji je pridružila še blagovna znamka Poceni plin, pa je GEN-I oskrboval že 70.000 gospodinjstev in malih poslovnih odjemalcev.

GEN-I slovi kot zanesljiv in odjemalcem prijazen dobavitelj, kar poleg zaupanja strank potrjujejo tudi prepoznavna priznanja, med katerimi izstopajo dve leti zapored pridobljen naziv Trusted brand – najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v kategoriji Ponudnik energije, zmagovalec neodvisnega VIP testa Zveze potrošnikov Slovenije ter trikratni naziv 'Odjemalcu prijazen dobavitelj'.

Aktualne novice