GEN-I Zagreb s podjetjem Hrvaške avtoceste podpisal pogodbo o dobavi električne energije

GEN-I Zagreb nadaljuje z uspešnim uresničevanjem poslovnih načrtov na hrvaškem trgu v tekočem fiskalnem letu. Namreč, GEN-I Zagreb je bil na natečaju podjetja Hrvaške avtoceste vzdrževanje in plačilo cestnine d.o.o (HAC ONC) izbran za dobavitelja električne energije za obdobje enega leta. Sodelovanje se je začelo s 1. decembrom 2016, v času trajanja pogodbe pa bo GEN-I zagotovil 77.521.500 kWh električne energije v vrednosti 28.837.498,85 HRK.

Z novo podpisano pogodbo podjetje GEN-I nadaljuje uspešno poslovno leto, saj je bil v preteklih nekaj mesecih na še dveh drugih javnih natečajih izbran za najboljšega ponudnika, in sicer na natečajih Zračne luke Dubrovnik in Hrvaških pošt, katerih skupna vrednost znaša 10.935.337,35 HRK in vključuje dobavo 26.743.208 kWh električne energije.

Dr. Dejan Paravan, izvršni direktor za področje prodaje družbe GEN-I, je dejal: „Trenutno smo zelo zadovoljni s hitrostjo realizacije načrtov za leto 2016. S sklenitvijo teh treh pogodb se približujemo popolni realizaciji načrtov in se potrjujemo kot zanesljiv partner, ki svojim uporabnikom nudi kakovostno, inovativno in stroškovno konkurenčno storitev.“

Družba GEN-I, ki aktivno posluje na 20 trgih z električno energijo, nenehno uvaja inovativne izdelke in postavlja nove trende. Tako je GEN-I novembra letos kot prvo podjetje v regiji definiral trg samooskrbe z električno energijo, saj so predstavili novo storitev GEN-I Sonce, ki bo gospodinjskim odjemalcem in malim podjetnikom v Sloveniji omogočila izgradnjo mikro sončnih elektrarn po principu „ključ v roke“.

Aktualne novice