GEN-I ponovno zmagovalci

Na tretjem srečanju udeležencev energetskega trga Inovacije energetike Revolucija poslovnih premikov, na Brdu pri Kranju je GEN-I ekipa Poceni elektrike ponovno prejela naziv »Do odjemalcev prijazen dobavitelj«.

Naslov je pridobljen z raziskavo po metodologiji »skrivnostni nakup«, s katero se pridobiva uvid v vedenje organizacij do potrošnikov, pri čemer so podatki pridobljeni od navideznih potrošnikov, t.i. skrivnostnih nakupovalcev. Navidezne stranke so klicale v klicni center Poceni elektrika, pa tudi na splošne vhodne telefonske številke organizacijskih enot in sedeža v Sloveniji, vstopale prek elektronske pošte po vnaprej predpisanem scenariju ter tako zbirale podatke o odnosu do strank, od prvega stika, pozdrava, uvoda in usposobljenosti ljudi, do načina reševanja strankinega problema, usklajenosti poslovanja s standardi panoge, kjer podjetje nastopa ter prodajnih tehnik oziroma poznavanja samega produkta.

Martin Novšak, namestnik predsednika uprave in Vodja službe za odnose z odjemalci Poceni elektrike Majda Volk sprejemata nagrado:

Aktualne novice