GEN-I že drugo leto zapored zmagovalec Trusted Brand 2015

Družba GEN-I je že drugo leto zapored pridobila naziv najbolj zaupanja vredne blagovne znamke Trusted Brand v kategoriji »Ponudniki energije«. V letošnji raziskavi revije Reader's Digest Slovenija, ki je bila izvedena že devetič, je sodelovalo več kot 8 tisoč naročnikov revije, ki so oddali svoj glas za najbolj zaupanja vredno znamko v 32 razpisanih kategorijah, od tega 15 lokalnih. Kategorija najbolj zaupanja vrednega ponudnika energije je bila v Sloveniji razpisana šele drugo leto, zato je priznanje ob nazivu za družbo GEN-I še toliko večje, saj je tako že drugič zapored postala absolutni zmagovalec med ponudniki energije.

Skrb za odjemalce, inovativnost in pogled, uprt v prihodnost, so prepričali že več kot 140.000 odjemalcev GEN-I, ki je najhitreje rastoče energetsko podjetje v Sloveniji ter eno vodilnih v srednji in jugovzhodni Evropi. Odjemalcev je vsak dan več, nedvomno tudi zato, ker se GEN-I zaveda pomena zaupanja v blagovno znamko ter odnosa s strankami, ki v prvi vrsti temelji na kakovostnih storitvah.

Ob oznanitvi priznanja je dr. Robert Golob, predsednik uprave GEN-I, povedal: »V družbi GEN-I smo počaščeni, da smo že drugo leto zapored osvojili priznanje, ki odraža zadovoljstvo naših odjemalcev. Stremimo k inovativni ponudbi in vrhunski oskrbi in verjamemo, da lahko le z odnosom, ki temelji na zaupanju naših strank, uresničujemo našo vizijo prihodnosti. Hvala za izkazano zaupanje!«

Aktualne novice