Dan odprtih vrat v GEN-I

Družba GEN-I, ki ima sedež v Krškem in je v delni državni lasti, je pisarno v Kisovcu odprla prejšnji mesec, ker ima v tem okolju ambiciozne načrte tudi en od lastnikov GEN-I, družba Istrabenz Gorenje, ki se ukvarja med drugim z lesno biomaso in je z avtomatizacijo procesov v tem okolju že nekaj časa prisotna. »Tako Istrabenz Gorenje (na področju biomase) kot GEN-I (z električno energijo) imata poslovni interes aktivno sodelovati pri razvoju zasavske energetike«, je pojasnil dr. Golob in dodal, da v prihodnosti torej lahko predvidevamo nova delovna mesta, za zdaj pa je v sklopu poslovnega tandema med Istrabenz Gorenjem in GEN-I zaposlitev dobila ena oseba, in sicer vodja pisarne.
»V ponedeljek, 28. junija 2010 med 10. in 13. uro, bo torej za obiskovalce in tiste, ki jih zanima zamenjava dobavitelja električne energije, odprla vrata naša pisarna GEN-I, v Naselju na šahtu 53 in dobrodošli vsi, ki si bodo želeli vzeti čas za obisk,« je pozval k obisku dr. Robert Golob, predsednik uprave GEN-I, ki se bo Dnevu odprtih vrat pridružil tudi osebno.

Ker je GEN-I ob tej priložnosti odprl tudi (od 28.6. do 30.7. 2010 veljavno) posebno ponudbo za občane treh zasavskih občin »Mesec elektrike za 1 evro«, velja opozoriti tiste, ki bi želeli preveriti cene in ponudbo ter oddati povpraševanje po tej akciji, v kateri GEN-I prvi mesec po zamenjavi dobavitelja, stranki zaračuna samo 1 evro, naj s sabo prinesejo zadnji račun. »V GEN-I želimo, da so naši odjemalci zadovoljni tudi po izteku prvega meseca (in akcije). Želimo da vsak ve, kakšne so razlike v ceni in kaj bo plačeval v bodočih letih,« je poudaril dr. Golob, ki pri blagovni znamki Poceni elektrika za dobavo gospodinjstvom in manjšim poslovnim odjemalcem vztraja na preprostem tržnem pristopu in odkritem podajanju informacij slovenskim gospodinjstvom. Ta pristop se očitno obrestuje, saj je od marca 2009, ko je GEN-I s Poceni elektriko vstopil na trg slovenskih gospodinjstev (do tedaj je deloval na trgu poslovnih odjemalcev in dobavljal največjih poslovnim sistemom v Sloveniji) dobavitelja zamenjalo in prešlo h GEN-I več kot 10.300 gospodinjskih in več kot 1.700 manjših poslovnih odjemalcev.
»Najpogosteje gospodinjske odjemalce zanima prihranek, saj je v času gospodarske krize vsaka ugodnost dobrodošla, zato kratko pojasnilo: če želite izračunati koliko boste z zamenjavo dobavitelja v času med 28.6. in vključno 30.7. občani Trbovelj, Zagorja in Hrastnika lahko pridobili, preprosto poglejte znesek na vaši zadnji položnici in odštejte 1 evro. Približno toliko boste dobili od GEN-I,« je dodal praktičen nasvet predsednik uprave GEN-I dr. Robert Golob.

Aktualne novice